Hoe creëer je een zinderende tafelschikking voor je bbq diner party

in Nieuws

De beste feestjes zijn de feestjes waar alles klopt. Het eten, de drankjes, de decoratie, de mensen en de tafelschikking. Dus om uw bbq-dinerfeest tot een absoluut succes te maken, moet u ervoor zorgen dat alles dezelfde zinderende vibe creëert waar u naar streeft. Maar je hebt geluk, want wij bij Brickwalls and Barricades hebben alles wat je nodig hebt en meer.

 

Hoe creëer je een zinderende sfeer voor je BBQ feest

Als de meeste mensen aan een barbecue denken, denken ze aan vuur, stoere mannen en grote hompen vlees. Om dit thema door te voeren op uw bbq-feest, moet u gebruik maken van robuuste materialen, zoals metaal en leder. Wij als lederspecialisten kunnen je voorzien van alle lederen accessoires die je nodig hebt voor je barbecue dinner party. Maak de look compleet met een vuurplaats en serveer je gasten grote stukken kwaliteitsvlees. Uw bbq-feestje zal nog lang na afloop het gesprek van de dag zijn. Maar denk niet alleen aan de versieringen en de tafelschikking, denk ook aan jezelf. Als je de chef-kok bent, moet je er ook goed uitzien en passen bij het thema van het feest. Maak je geen zorgen, wij hebben alles om je look compleet te maken.

Lederen bbq schort

Het eerste en belangrijkste onderdeel van je look als barbecue chef is een lederen bbq schort. Want als je er niet uitziet als een professionele barbecuekok, hoe kan je dan verwachten dat je gasten je hun vlees toevertrouwen? Maar een leren barbecueschort heeft meer voordelen. Het leer beschermt je kleren tegen vlekken en het beschermt je tegen de hitte van de barbecue. Ze zijn comfortabel en kunnen jarenlang gebruikt worden. We hebben zelfs vlekvrije lederen barbecueschorten. Je hebt enkel een vochtige doek nodig om je schort schoon te vegen en je bent klaar. Om je professionele look nog te verbeteren kan je je lederen barbecueschort personaliseren met je naam of bijnaam. Of personaliseer een lederen barbecueschort voor elke gast op je feestje. Dat wordt een geweldig souvenir van een nog groter feest. En het zal je gasten enthousiast maken om het barbecuegereedschap op te pakken en je te helpen de lekkerste barbecuegerechten te maken.

Maak je look compleet met lederen barbecuehandschoenen

Maar je look is niet compleet met enkel een barbecueschort. Maak je look compleet met bbq-handschoenen. Die dienen als bescherming van je handen tegen de hitte van de barbecue. Bij het draaien van het vlees zitten je handen het dichtst bij de barbecue en nemen ze dus de meeste warmte op. De barbecuehandschoenen kunnen ook dienst doen als ovenwanten, zodat je veilig brood uit de oven kan halen zonder je handen te verbranden. Maar dat is nog niet alles. Je kan de bbq-handschoenen ook personaliseren met je naam. Voor je messen hebben we een lederen messenrol, zodat je ze altijd bij de hand hebt om de spareribs te snijden na het grillen. Om je creaties op de barbecue te maken heb je gereedschap nodig. Een spatel om hamburgers om te draaien en een tang om de kippenvleugels en andere stukken vlees om te draaien. De lederen messentas kan ook dienen als bbq gereedschapstas, zo heb je altijd al het gereedschap bij de hand. De lederen gereedschapstas maakt het gemakkelijk om van het ene gereedschap naar het andere te wisselen. Nu u er helemaal uitziet en in het thema van uw feest past, is het tijd om ook de tafel dienovereenkomstig te dekken.

Tafelsetting met leren placemats en servetringen

Voor uw tafeldekking kunt u ook leer gebruiken. Je tafel zal er stoer en mannelijk uitzien zodat iedereen weet dat ze op een barbecue-dinerfeestje zijn. Leren placemats zorgen ervoor dat de borden niet verschuiven en dat er niet op de tafel gemorst wordt. Een tafel dekken voor een barbecuefeest kan niet zonder servetten. Vooral wanneer u spareribs of kippenvleugeltjes serveert, moeten uw gasten hun handen en mond kunnen schoonmaken. Maar servetten passen niet echt bij het stoere thema van je feest. Gelukkig hebben we leren servetringen voor je, zodat zelfs servetten er stoer uit kunnen zien. Maak de tafelsetting compleet met andere natuurlijke materialen. Gebruik grote stukken verweerd hout als middenstuk. Gebruik donker gekleurde borden of, nog beter, houten of bamboe borden. Voor je bestek hebben we een andere oplossing.

Lederen bestekzakjes

Bij een barbecue etentje is het juiste bestek essentieel. Je wilt niet dat je gast je hoogwaardige vlees volledig afslacht, omdat hij niet het juiste mes heeft. Dus allereerst moet er een scherp en stevig steakmes op tafel staan. Maar het is belangrijk om deze scherpe messen uit de buurt van kinderen te houden om ongelukken te voorkomen. Wij hebben een stijlvolle oplossing, een leren bestekzakje. Stop het mes samen met een vork en lepel in het etui. Het vergemakkelijkt het dekken van de tafel, en deze lederen bestekzakjes zijn ook geschikt voor een walking dinner of een buffet. Zet ze gewoon aan het einde van het buffet. Uw gasten kunnen gemakkelijk een etui pakken en hebben alles bij de hand om uw heerlijke creaties te verorberen.

Leren wijnfleskoeler

Wat is een barbecue zonder drank? Bewaar je flessen bier en frisdrank in een kuip die gevuld is met ijs om de drankjes lekker koel te houden. Voor wijn hebben we een andere oplossing, een leren wijnfleskoeler. Deze wijnfles is gemaakt van Italiaans buffelleer, wat er prachtig uitziet en erg stevig is. De binnenkant van de wijnfleskoeler is dubbelwandig en van roestvrij staal en zal uw wijn daadwerkelijk koelen. Doordat het leer isoleert, blijven het roestvrij staal en de wijn langer koel. De wijnfleskoeler is ook geschikt voor grotere flessen bier.

Conclusie

Wij hebben alles wat je nodig hebt om van je volgende barbecue etentje een groot succes te maken. Omdat lekker eten en drinken essentieel zijn, voorzien we je van een lederen schort en bbq-handschoenen om een professionele barbecuekok te worden en helpen we je om de drankjes koel te houden. Dek uw tafel met lederen placemats en andere lederen accessoires en u bent klaar. De mensen zullen zich uw feest herinneren en zullen volgend jaar graag terugkomen.