Must have lederen schorten & lederwaren voor de gastronomie

in Nieuws

Must have lederen schorten & lederwaren voor de gastronomie

Welkom in de wondere wereld van Brickwalls and Barricades, de plek voor alle hippe en authentieke ondernemers in de horeca, de koks en slagers die net zoveel van hun vak houden als wij van onze leren schorten. Dit is dé plek voor jou om al je benodigdheden te ontdekken om ervoor te zorgen dat je werkplek net zo top is als de producten die wij maken en aanbieden.

Op Brickwalls and Barricades begrijpen we de waarde van het runnen van uw bedrijf met passie, integriteit en behoud van de hoogste vorm van kwaliteit in alle aspecten van uw bedrijf. Van de heerlijke gerechten die u serveert, het eersteklas vlees dat u verkoopt of de unieke cocktails die u creëert. Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats en dat is waarom onze ontwerpen en producten een musthave voor u zijn, dat beloven we.

 

Laten we elkaar wat beter leren kennen

Laten we eerst eens wat over mezelf en mijn bedrijf vertellen. Mijn naam is Ramona Schaepkens en ik ben de eigenaar en oprichter van Brickwalls and Barricades. Ik heb praktisch mijn hele leven met leer gewerkt, maar na 2 decennia in een commercieel gedreven branche te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd was om een volgende stap in mijn carrière te zetten en dat ik me meer wilde richten op mijn eigen waarden. Het maken van artikelen die in massa werden geproduceerd, alleen maar om een lagere prijs te kunnen bieden, betekende vaak ook dat ik de kwaliteit die werd geleverd niet altijd ten volle kon waarderen. Ik wist dat ik dat wilde veranderen. Leer is zo'n ongelooflijk mooi materiaal om mee te werken, het verdient beter. De klanten verdienden beter. Ik ben zeer gepassioneerd over het creëren van duurzame producten die je vele, vele jaren zult koesteren en waarvan je zult houden. En dat is hoe Brickwalls and Barricades werd geboren.

Mijn eigen bedrijf oprichten betekende dat ik ook mijn eigen producten kon maken die aan mijn kwaliteitsnormen zouden voldoen. Ik wilde geen gewone schorten maken die je overal en nergens kunt kopen. Ik wilde duurzame en goed ontworpen schorten maken die lang mee zouden gaan. Ik wilde de créme de la créme leveren, want u verdient het beste. Natuurlijk bieden we niet alleen lederen schorten van hoge kwaliteit. We bieden veel verschillende producten aan en we maken graag van de gelegenheid gebruik om u meer over deze artikelen te vertellen. Naast leren bbq schorten, biedt Brickwalls and Barricades ook een barista schort, een barman schort, menukaarten, een leren slager schort, leren placemats, een leren chefs schort en de lijst gaat maar door. U kunt ook altijd alle artikelen laten personaliseren. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een gepersonaliseerd item? Het geeft je gewoon een speciaal gevoel. Kunt u zich de glimlach op het gezicht van uw chef voorstellen wanneer u hem een gepersonaliseerd schort overhandigt? Eentje met de naam van uw bedrijf erop en hun eigen naam in de bovenhoek? Uw werknemers voelen zich extra speciaal! Die kleine gebaren betekenen veel en gaan niet onopgemerkt voorbij. En dat is iets wat heel goed past bij Brickwalls and Barricades. Zoals ik al zei, wij hechten meer waarde aan kwaliteit dan aan kwantiteit en leveren alleen producten die, naast van zeer hoge kwaliteit, ook wat extra vreugde op uw werkplek brengen.

 

De mooiste leren schorten die u ooit nodig zult hebben

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van lederen schorten die gebruikt kunnen worden door iedereen die beschermd wil zijn tijdens zijn werk in de keuken, de fabriek of achter de bar om maar een paar plaatsen te noemen. Maar laten we eerlijk zijn, deze schorten zijn zo geweldig dat iedereen ze kan gebruiken. Ze zijn ook razend populair in kapsalons en onder slagers. In principe is iedereen die een schort wil of moet dragen onze klant. We willen er zeker van zijn dat we iedereen gedekt hebben omdat we geloven dat onze schort een toegevoegde waarde voor u is. Het mooie van onze schorten is dat ze er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook andere, meer praktische voordelen hebben. Om er een paar te noemen:

  • U zult beschermd zijn tegen de hitte
  • De schorten zijn uiterst comfortabel om te dragen
  • Door de kwaliteit van het materiaal en het ontwerp is er niet veel onderhoud nodig aan de schorten
  • Ze zijn zeer gemakkelijk schoon te maken en bovendien bieden wij ook schorten aan die gemaakt zijn van vlekvrij materiaal
  • De schorten zijn duurzaam
  • Hadden we al gezegd dat je er geweldig uit zou zien in onze ontwerpen?)


Wij bieden onze schorten aan voor mannen en vrouwen, maar bieden ook uniseks ontwerpen aan. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat u de perfecte match zult vinden in ons assortiment. Al onze lederen schorten worden met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland. Wij garanderen een hoge kwaliteit van het leer en een hoogwaardig afgewerkt product. Misschien vindt u online goedkopere schorten, maar wij garanderen u dat ze ten eerste niet van leer zijn, want er bestaan geen 'goedkope leren schorten', en ten tweede dat ze niet lang mee zullen gaan. Je denkt misschien dat je een goede deal hebt, maar als je je schort elke 4-6 weken moet vervangen ben je veel meer kwijt dan je in eerste instantie van plan was uit te geven. Waarom investeert u niet in een duurzaam leren schort van goede kwaliteit dat heel lang meegaat? Ik bedoel, laten we reëel blijven. Als je nieuwe hardloopschoenen koopt, ga je ook niet voor een paar van 20 dollar dat gemaakt is van goedkope materialen. Je hardloopsessies zullen een hel zijn. Je voeten zullen pijn doen, je zult je niet op je gemak voelen en je zult ze zo snel verslijten dat je voor je het weet weer 20 dollar kwijt bent om ze te vervangen en dan nog eens 20 dollar en ga zo maar door. Als je hardloopschoenen koopt, wil je kwaliteit en daar wil je in investeren. Je gaat voor topmerken als Nike of Adidas sneakers die speciaal ontworpen zijn met als enige doel comfortabel hardlopen en je prestaties te verbeteren. Zie ons als de Nike of Adidas binnen het lederen schortenspel. Wij zijn de Chanel en Dior in ons vakgebied. Wij zijn de Tesla onder de niet eco-vriendelijke auto's. We zijn ongelooflijk duurzaam en onze schorten zijn zo ongelooflijk goed gemaakt, dat zelfs Mr. Tesla himself Elon Musk jaloers zou zijn op de kwaliteit en duurzaamheid.

 

Verschillende soorten lederen schorten

De slager schort

Momenteel bieden wij verschillende soorten lederen schorten aan die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. We hebben schorten met een focus op slagers, chef-koks en niet-professionals die graag bbq-en, barista's en barmannen. Een van onze meest populaire schorten is "The Butcher". Dit is een unisex slagersschort met een enkelvoudige schouderband zoals de historische Franse slagersschorten. Dit schort is ook verkrijgbaar met twee diagonale schouderbanden, dit heeft meestal de voorkeur van vrouwen omdat het extra steun biedt en meer comfort creëert. Het is een one size fits all schort met een extra brede wijdte zodat het geschikt is voor alle lichaamstypes. Van de petite dames tot de grote jongens, het zal een perfecte pasvorm zijn voor iedereen. Het gebruik van één schouderriem geniet meestal de voorkeur in beroepen waar men het schort gedurende lange uren moet dragen. Omdat het een enkele diagonale band is, weegt hij niet zwaar op uw schouders en heeft u meer bewegingsvrijheid, wat geweldig is, vooral als u zwaar moet tillen en uw armen vrij moet kunnen bewegen, zoals bijvoorbeeld een slager doet.

Het schort is 100% vlekvrij en is gemaakt van eersteklas Zuid-Amerikaans buffelleer. En als we zeggen 100% vlekvrij, dan bedoelen we ook 100% vlekvrij. U hoeft zich geen zorgen te maken over olie, vet of andere vloeistoffen die normaal gesproken een grote vlek zouden veroorzaken. Met onze vlekvrije schorten heb je een schort dat elke dag weer als nieuw aanvoelt. Het leer voelt zacht aan en het schort is zeer comfortabel om te dragen. Het slagersschort wordt ook geleverd met een extra afdeling aan de voorkant waar u al uw benodigdheden in kunt bewaren. Ook al heet dit schort "slagersschort" en wordt het vooral gebruikt door slagers, toch zien we ook binnen andere vakgebieden en beroepen een grote trend waar mensen de voorkeur geven aan dit klassieke schort. Van barmannen en barista's tot kappers en hobbykoks die graag thuis koken. En we begrijpen waarom. Als je bezig bent met waar je mee bezig bent, koken, bartending, of haarknippen, wil je zo schoon mogelijk blijven en wil je beschermd zijn tegen hitte en vuil. En dit schort voldoet gegarandeerd volledig aan die wensen.

Dit schort kan gepersonaliseerd worden door uw bedrijfslogo, een naam of iets anders dat u wenst toe te voegen.

U kunt dit leren schort hier op onze website vinden.

The premium Bistro regelmatig of lang

The premium Bistro schort is perfect voor wie in een restaurant of café werkt. Het is ook bekend als het kelnerschort in de gastronomische wereld. Het is onze nummer één bestseller voor bedrijven in de gastronomie. Ook dit leren schort is gemaakt van 100% authentiek en eersteklas Zuid-Amerikaans buffelleer. Dit schort is er in twee maten. Het normale schort heeft een afmeting van 33,5 x 46,5 cm, zodat u goed bedekt bent en toch vrij kunt bewegen. Dit schort in deze maat wordt binnen de industrie beschouwd als een "halve maat". Deze wordt vooral gebruikt door servers en obers die veel lopen maar toch hun lichaam beschermd willen houden. De langere versie heeft een afmeting van 60 x 62,5 cm en is zeer geschikt voor barmannen en barista's. Mensen die wat extra bedekking nodig hebben omdat er een grotere kans is dat ze wat vloeistoffen morsen tijdens het maken van de drankjes. Dit schort wordt om uw afval gebonden en u zult nauwelijks merken dat u het schort om heeft terwijl u aan het werk bent.

Beide versies van the premium bistro schort zijn 100% vlekvrij en waterdicht en daarom zijn deze schorten de perfecte schorten voor restaurants en cafe's. Het schort wordt geleverd met een ingebouwde afdeling aan de voorkant waar items kunnen worden opgeslagen en aan de zijkant vindt u een metalen karabijnhaak. Dit is een perfecte plaats om uw handdoek of benodigd gereedschap op te hangen. Dit schort wordt niet alleen gebruikt door mensen die in de gastronomie werken, het is ook erg handig voor mensen zoals kappers, visagisten en tuiniers.

Dit schort kan gepersonaliseerd worden door het toevoegen van uw bedrijfslogo, een naam of iets anders dat u wenst.

U vindt de korte bistro hier en the long bistro schort hier op onze website. 

 

Lederwaren voor de gastronomie die een must zijn

Naast schorten van leer, bieden wij verschillende leren artikelen aan die zeer nuttig zullen zijn in de wereld van de gastronomie. De schorten zijn geweldig om jezelf te beschermen terwijl je aan het werk bent, maar de andere leren artikelen zijn ook een must have, geloof ons. We willen u niet alleen beschermen tegen vlekken en hitte met onze geweldige schorten, we willen ook verder denken en kijken hoe we uw leven een beetje gemakkelijker kunnen maken. Daarom hebben we ook leren placemats, leren onderzetters, leren wijnkoelers, leren kelnerstassen en leren menukaarten ontwikkeld om maar een paar items te noemen.
Al deze artikelen kunnen gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo. Op deze manier maakt u een blijvende indruk op uw gasten. U ziet er tegelijkertijd cool en chic uit.

Al deze items zijn duurzaam en makkelijk te onderhouden. U kunt ze net zo makkelijk schoonmaken en omdat ze gemaakt zijn van onze hoge kwaliteit leer zullen ze heel lang meegaan.
Laten we het eens hebben over visuals. Wanneer iemand uw locatie bezoekt, laat het een café of restaurant zijn, wilt u een indruk maken. Je wilt een sfeer creëren die ervoor zorgt dat klanten keer op keer terugkomen. Dit gebeurt niet alleen door het eten en drinken dat wordt geserveerd, of door de service die wordt geboden. Dit wordt ook bereikt door de sfeer die je creëert. Aandacht voor detail is heel belangrijk. Je kunt het meest prachtige en heerlijke gerecht op een prachtig keramisch bord serveren, maar als het bovenop een plastic of papieren placemat wordt geserveerd, neem je al zoveel van de geweldigheid weg. Je creëert meteen een goedkope vibe en dat wil je niet. Stelt u zich eens voor hoe glorieus uw gerecht eruit zal zien op dat mooie keramische bord wanneer het geserveerd wordt bovenop een luxueuze lederen placemat, misschien zelfs met uw logo erop. Het eten en drinken dat u serveert verdient dit. Uw klanten verdienen dit. U verdient dit.

 

Voordelen van lederen producten tegenover producten van kunststof en stof

We kunnen u een eenvoudig en kort antwoord geven of een lang antwoord, wat heeft uw voorkeur? Als u het kort en bondig wilt houden, dan is hier uw antwoord waarom leer beter is: Leder is betrouwbaar en klaart de klus. Het is een voorkeurskeuze die bescherming, duurzaamheid, veiligheid en bruikbaarheid garandeert.
Wanneer u leder van hoge kwaliteit gebruikt dat vlekvrij is, kunt u het heel, heel lang gebruiken en zal het zijn kwaliteit behouden. Als u producten van plastic of katoen gebruikt, zult u meer tijd, geld en energie moeten steken in het onderhoud ervan en zult u ze veel sneller moeten vervangen dan wanneer u lederwaren gebruikt. Plastic placemats zijn voor eenmalig gebruik. Leren placemats kunnen jarenlang worden gebruikt. Leren schorten kunnen gemakkelijk worden schoongeveegd, terwijl katoenen schorten dagelijks moeten worden gewassen. Dit is niet erg milieuvriendelijk en hoe vaker u uw schort wast, hoe minder de kwaliteit wordt en hoe sneller u uw schort moet vervangen in vergelijking met een leren schort.
Leer is een mooi, stevig en duurzaam materiaal dat makkelijk te onderhouden is en een lange levensduur heeft.

 

Laten we persoonlijk worden.

Lederen artikelen zijn een noodzaak en ik hoop dat deze post u wat extra informatie daarover heeft gegeven. Vergeet niet dat de meeste van onze artikelen kunnen worden gepersonaliseerd. Een gepersonaliseerd schort of een merkschort is ook een zeer cool geschenk om aan uw personeel of vrienden te geven. Het maakt niet uit of u inkoopt als restaurant groothandel of dat u op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor uw beste vriend. Gepersonaliseerde artikelen zijn altijd de manier om te gaan. Een schort met uw naam erop zal u het gevoel geven dat u de koning of koningin van uw werkplaats bent. Met deze aangepaste schorten zie je er extra cool uit op het werk!

Brickwalls and Barricades is de plaats om uw lederen placemat, uw aangepaste schorten, uw barman schort, uw barista schort, uw slagers schort of uw lederen menu covers te krijgen. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.