Aanpassing

Op zoek naar een speciaal persoonlijk cadeau of een manier om jezelf eens echt te verwennen met iets exclusief voor jou? Een Custom schort met jouw naam op de metalen badge aan de voorkant is de manier om te gaan! Bekijk onze bestseller schort met personaliseerbare badge hieronder:
Make your logo stand out! We can provide all kind of items with your logo on to strengthen your brand identity and visibility. Check out our "custom designs" page for more information or contact us directly trough email: [email protected]
We are trusted full service OEM partner for many companies. Contact us to se what we can do for you: [email protected]

Verzendinformatie

Uw bestelling wordt veilig verzonden met tracking-nummer door DPD binnen Europa, en door PostNL of DHL/Deutsche Post voor de rest van de wereld.
Alle bestellingen boven € 200 worden gratis verzonden binnen de EU. Bekijk onze verzendtarieven voor alle andere leveringen.
Indien van toepassing, is de ontvanger verantwoordelijk voor alle douane- en invoerrechten die van toepassing kunnen zijn.

Bestellingen en Retourzendingen

Wanneer uw bestelling is verpakt en verzonden, ontvangt u per e-mail een trackinglink waarmee u uw bestelling veilig kunt volgen en traceren.
Controleer de meegeleverde tracking link bij uw bestelling voor meer informatie en neem contact met ons op, wij zullen u zo goed mogelijk helpen om de zaak op te lossen.
Ongebruikte en onbeschadigde artikelen kunnen in de originele verpakking worden geretourneerd om binnen 14 dagen een terugbetaling te ontvangen. Wij accepteren geen artikelen die gebruikt zijn of schorten die gevouwen zijn. Raadpleeg ons terugbetalingsbeleid voor alle voorwaarden die van toepassing zijn. Houd er rekening mee dat we de oorspronkelijke verzendkosten niet terugbetalen en ook niet verantwoordelijk zijn voor de retourkosten van uw bestelling.

Betalingen

Wij bieden u vele internationale beveiligde online betalingsmogelijkheden, zodat u kunt betalen via de betalingsprovider van uw keuze. Onze website is SSL gecertificeerd, dus alle transacties zijn altijd beveiligd en uw verstrekte gegevens zijn veilig en beveiligd.
Helaas accepteren wij geen cadeaubonnen.

Partnerschappen

We would love to welcome you as our reselling partner and include you in our passion! Please check out our "partner with us" page for more information or contact us at [email protected]
Wij houden van BBQ! Omdat grillen in onze genen zit en veel van onze producten gemaakt zijn voor en in nauwe samenwerking met professionele pitmasters en BBQ enthousiastelingen, willen we graag iets terug doen voor hen die onze passie delen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zeer aantrekkelijke sponsordeals.

Onderhoud

The Classic Collection: Dankzij onze speciale vlekafstotende coating zijn de schorten in The Classic Collection zeer onderhoudsvriendelijk. Na gebruik gewoon afnemen met een licht vochtige doek, en af en toe een zeer dun laagje van onze "The Wax" aanbrengen. Dit is een speciaal ontwikkelde, volledig natuurlijke onderhoudswas om uw lederen schort in de best mogelijke conditie te houden. The Premium Collection : Speciaal ontwikkeld voor professioneel gastronomisch gebruik, deze collectie schorten zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Dankzij het volledig gesloten oppervlak hoeven deze schorten na gebruik alleen maar afgeveegd te worden en dat is het! Een behandeling met lederwas is niet nodig.
Het is het beste om uw schort hangend op te bergen als u het niet gebruikt. Niet alleen is het dan een mooi decoratief element, het blijft er ook het mooist uitzien zonder kronkels en buigingen. De Premium schorten, the identity schorten en the savage schorten kunnen even worden opgevouwen om ze op te bergen of te vervoeren, maar alle andere schorten mogen nooit worden opgevouwen. Rollen is ook een optie om uw schort op te bergen, of om mee te nemen onderweg. Uw schort moet ook op een droge plaats worden opgeborgen. Het hoeft niet in het donker te worden bewaard, maar houd er rekening mee dat direct zonlicht en UV het uiterlijk van het schort kunnen beïnvloeden.

Verantwoordelijkheid

Aangezien lederen schorten een zeer lange productlevenscyclus hebben en geen duizenden liters water verspillen aan dagelijks wassen, zijn ze een zeer duurzaam alternatief voor gewone stoffen schorten.
Lederen schorten hoeven alleen maar te worden afgeveegd en af en toe in de was gezet. Hierdoor: hoeft u geen tijd en geld te verspillen aan dagelijkse hoge schoonmaakkosten -moet u veel minder stuks kopen aangezien 1 stuks per personeelslid voor alle volgende shifts voldoende is -hebben de schorten een zeer lange levensduur en gaan ze langer mee dan alle stoffen schorten

Beurzen

De gemakkelijkste manier om ons en onze producten te ontmoeten en te leren kennen is op een beurs! Wij zijn aanwezig op vele gerenommeerde B2B beurzen zoals:
-Maison & Objet in Parijs, Frankrijk www.maison-objet.com
-Ambiente in Frankfurt, Duitsland www.ambiente.messefrankfurt.com
-Internorga in Hamburg, Duitsland www.internorga.com
-Igeho in Basel, Zwitserland www.igeho.ch
-Formland in Herning, Denemarken www.formland.com

U kunt ons ook vinden op verschillende high-end consumentenbeurzen zoals:
-Blickfang Designs Beurzen www.blickfang.com
-Grill & BBQ www.messe-sindelfingen.de
-de Duitse BBQ Kampioenschappen www.gbaev.de

Bekijk onze social media of neem direct contact met ons op voor onze volledige routebeschrijving.

Pers en media

Our items are featured in many (international) publications and press. Trough our "News" link in our footer you can view a shortlist of recent publications. When you are a journalist, writer, copywriter or blogger who wants to feature our products, please contact us trough [email protected] for direct access to our online media database or the link o our PR agency.
Please contact us directly at [email protected] for direct access to our online media database.

Als u meer vragen heeft

Quisque volutpat mattis eros