Onze Bestseller met jouw Naam

Cool, comfortabel, vlekvrij en gepersonaliseerd!

Ons Premium X-Cross lederen schort met comfortabele schouderbanden is onze iconische bestseller aller tijden. En het goede nieuws: hij is nu verkrijgbaar als gepersonaliseerd leren (BBQ) schort met jouw naam erop vanaf slechts 1 stuk!

Op zoek naar meerdere stuks gepersonaliseerde lerenschorten met uw bedrijfslogo? Scroll naar beneden op deze pagina voor onze zakelijke oplossingen.

BESTEL 'M NU

Professioneel Leren Schort met Logo

Op zoek naar premium kwaliteit gepersonaliseerde lederen schorten voor professionals met uw logo erop om uw bedrijf of merk te laten opvallen in de menigte? Zie hieronder voor de meest gebruikte lederen schort opties met logo die wij u kunnen bieden.

Sommige van 's werelds topmerken en bedrijven hebben met ons samengewerkt voor de ontwikkeling van hun gepersonaliseerde leren schorten of aanverwante artikelen, hiernaast vindt je er enkele hiervan.


LEREN SCHORTEN MET GEPERSONALISEERDE METALEN BADGE

Wij maken leren schorten met een robuust en stoer metalen badge met jouw logo erin gelaserd.

Deze vorm van personalisatie is geschikt voor allerlei soorten ontwerpen, inclusief zeer dunne lijnen en kleine details.-Kleur van de gravure: zeer donker bruin tot zwart (monochroom)
-Minimale bestelhoeveelheid B2B: 5 stuks voor een badge met je eigen logo
-Toeslag: € 20 ex. BTW p.st
-Contact ons voor een prijsopgave bij grotere orders

LASER GEGRAVEERDE LEREN SCHORTEN

Deze leren schorten hebben een lasergravure direct in het leer voor een zeer high-end uitstraling. Ingekleurd met pigmenten om echt een statement te maken en je logo te laten opvallen lijken dee schorten bijna bedrukt. Deze optie is geschikt voor alle artikelen en modellen.


-Kleur van de gravure: wit, zwart, goud (monochroom). Andere kleuren op aanvraag
-Afmeting: standaard is binnen 14x14cm, grotere grootte op verzoek
-Minimale bestelhoeveelheid: 10 stuks
-Toeslag: € 30 exl BTW per schort of € 20 ex BTW per menu
-Contact ons voor een offerte voor grotere orders of andere items

OEM ONTWERPEN

ALS JIJ HET KUNT BEDENKEN, KUNNEN WIJ HET MAKEN. Voor het geval je op zoek bent naar iets wat nog niet in onze catalogus staat.

Wij zijn ervaren full-concept ontwikkelingspartners in de horeca voor totale projectoplossingen in leer. Wij zijn ook gespecialiseerd in het leveren van OEM-ontwerp oplossingen die de stijl en behoeften van onze klanten weerspiegelen.

Deel je gedachtenkronkels met ons en wij zullen onze creative juices aan het werk zetten om jouw idee in leer te kunnen realiseren. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen doen!


Ontvang een persoonlijke offerte of advies

Laat je bedrijf echt opvallen in de menigte

Neem nu contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over je wensen, ideeen en targets en zodat wij kunnen laten weten wat we voor jou kunnen doen.

CONTACT OPNEMEN