Een leren bbq schort voor mannen - het perfecte Vaderdag cadeau

in Nieuws

Een leren bbq schort voor mannen - het perfecte Vaderdag cadeau

Bij het zien van de eerste zonnestralen gaat het hart van veel mannen sneller kloppen. Het is tijd om de grill aan te steken en de buitenkeuken klaar te maken. We verlangen naar zwoele zomeravonden en etentjes in de tuin met familie en vrienden. Met de leren bbq-schorten van Brickwalls and Barricades kunnen alle fijnproevers veilig aan de slag en kunnen de barbecue-avonden niet meer stuk.

Brickwalls and Barricades lederen schorten bieden bescherming tegen vetspatten, vlekken en vonken. Ze zijn duurzaam, slijtvast en 100% vlekvrij. Deze zomer kunt u zorgeloos en in stijl genieten van hamburgers, satés en andere culinaire hoogstandjes uit de buitenkeuken.

 

De nummer 1 onder de leren barbecue schorten

Aangezien het barbecueseizoen binnenkort weer in volle gang is, is een lederen barbecueschort een must. 'The Premium X-Cross' is een favoriet van de Pitmasters. Of je nu grill skills hebt of niet, met dit schort zal iedereen zich een grill master voelen. Het schort heeft gekruiste rug- en schouderbanden, die zorgen voor een hoog draagcomfort gedurende een lange tijd zonder de nek te belasten. Het schort heeft 2 zakken en een handige metalen drukring om uw handdoek te bevestigen. Alle Brickwalls and Barricades premium line schorten zijn 100% vlekvrij. Dit is uniek, want olie, vet, koffie en rode wijn laten geen vlekken na op het hoogwaardige leder.

 

 

Het perfecte vaderdag cadeau

Eén dag per jaar zetten we alle vaders in het zonnetje. Op deze dag wordt papa overladen met zelfgemaakte tekeningen, ontbijt op bed en een cadeautje. Omdat mannen van mooie dingen houden en praktisch zijn, is een leren bbq schort van Brickwalls and Barricades een perfect cadeau-idee. De hoge kwaliteit en luxe zorgen ervoor dat je vader verantwoord kan koken en grillen. Wil je het leren schort nog specialer maken? Bestel er dan een met zijn naam erop. Dan weet hij zeker dat niemand zijn schort zal stelen! En laten we eerlijk zijn... welke man houdt er nou niet van een stoer gepersonaliseerd schort!

aangepaste lederen schort met naam

 

Grillmaster benodigdheden

Brickwalls and Barricades heeft alle ingrediënten voor foodies en chefs. Als aanvulling op een schort kunt u denken aan'The BBQ Gloves'. Deze extra lange gepersonaliseerde lederen ovenwanten van rundleer zijn voorzien van een vuilafstotende coating en bieden bescherming tot 250 graden Celsius. Met de messentas'The Premium Knife Pouch' kunt u al uw favoriete messen veilig en stijlvol opbergen en vervoeren. De messenrol biedt plaats aan 4 messen of grillgereedschap met een lengte van maximaal 39 cm. Als de chef druk bezig is met zijn gerechten, dek je de tafel met de leren placemats en schenk je jezelf een koud glas wijn in uit de stijlvolle leren wijnfleskoeler. Bon Apetit!

lederen bbq gereedschapsrol of messenetuiaangepaste bbq-handschoenen met naam

 

Over Brickwalls and Barricades

Na 15 jaar in de modebranche besloot Ramona Schaepkens in 2015 het roer om te gooien. Ze wilde niet langer standaardproducten maken die de massa aanspreken, maar hoogwaardige items ontwerpen zonder aan kwaliteit in te boeten. Brickwalls and Barricades stelt haar in staat om haar passie voor leer te combineren met haar liefde voor koken en grillen. Het merk is een begrip in de Europese BBQ scene en zelfs de tweevoudig wereldkampioen grillen draagt een leren barbecueschort van Brickwalls and Barricades. Daarnaast zijn er vele gerenommeerde (Michelin ster) restaurants die de producten gebruiken. Er is voor iedere (thuis)kok wat wils in het assortiment lederen schorten en accessoires.