Custom bbq schorten, het perfecte cadeau voor hem

in Nieuws

Custom bbq schorten, het perfecte cadeau voor hem

Heb je er altijd al willen uitzien als een echte professional achter je barbecue? Of ken je een echte barbecueliefhebber die zijn look moet upgraden? Of je nu aan het grillen bent met je familie, je vrienden of je collega's, je wil dat ze weten dat jij de chef bent. Met een custom bbq schort met je naam erop kan iedereen zien dat je weet waar je mee bezig bent. Aangepaste barbecue schorten zijn ook een geweldig uniek cadeau voor iedereen die houdt van grillen. Je kunt ook een bbq schort personaliseren met een grappige naam of een speciale boodschap. Kies gewoon het juiste schort, beslis welke naam of tekst je wilt toevoegen en bestel.

Gepersonaliseerd leder bbq schort

Een gepersonaliseerd lederen bbq schort is een geweldig geschenk. Er zijn talloze gelegenheden om een barbecue liefhebber of een gepassioneerde thuiskok te verrassen met een eigen op maat gemaakt bbq schort. Onze lederen schorten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is een geweldig verjaardagscadeau of een perfect cadeau voor je vader op Vaderdag. Als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor Kerstmis of een jubileum, dan is een op maat gemaakt leren barbecueschort misschien wel het antwoord. En vergeet jezelf niet. Waarom zou je jezelf niet een op maat gemaakt leren barbecueschort cadeau doen, waarmee je eruitziet als een ervaren barbecue chef-kok. Er is niets mis mee om jezelf van tijd tot tijd te verwennen.

Welk leren schort kies jij om te personaliseren?

Voor uw barbecue schort op maat hebben wij twee opties. The Premium X-cross lederen schorten en de Slim-Cross lederen schorten. Beide schorten zijn gemaakt van eersteklas Europees rundleder en hebben een stevige en stoere uitstraling. Onze gepersonaliseerde bbq schorten voor hem en haar in een maat die de meeste past (kies zeker the Premium X-Cross voor de grotere mannen, of mail ons voor een XL versie voor de echt grote jongens. De schouderbanden zijn gekruist aan de achterkant voor veel comfort. Ze beschermen je tegen de hitte van de barbecue en houden je kleren proper. Beide types zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Op beide modellen kunt u een naam, bijnaam of een andere tekst aanbrengen. Hoewel leren schorten vooral barbecueschorten worden genoemd, zijn ze niet alleen geschikt voor het grillen. Ze zijn waterafstotend of resistent (afhankelijk van het model) en stevig genoeg voor veel verschillende klussen. Ook kappers, barista's, slagers en hoveniers zullen heel blij zijn met een geweldig leren schort.

Het allerbeste lederen schort van topkwaliteit

Ons Premium X-cross schort is gemaakt van buffelleer en is onze bestseller aller tijden. Buffelleer is zeer hoogwaardig en ziet er stevig uit, maar het is ook soepel en comfortabel om meteen te dragen. Het schort is zacht en volledig vlekvrij. Zelfs vet en oliën laten geen vlekken achter op het leer, dit is uniek! Bovendien is het leer waterafstotend. De schouderbanden zijn breed en comfortabel. De twee zakken zorgen ervoor dat je al je barbecuegereedschap bij de hand hebt. De drukknoopring in het schort is speciaal ontworpen om een doek of handdoek te dragen. Uw naam of logo wordt met een laser gegraveerd op de metalen badge van het lederen schort. Dit schort is gemaakt van premium kwaliteit schortleder van de hoogste kwaliteit en is. het meest professionele schort beschikbaar op de markt, en u kunt uw schort meteen bestellen hier. Als u echter op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke optie, hebben wij ook het Slim-Cross schort.

Budgetvriendelijk lederen schort

Het Slim-Cross schort is goedkoper zonder aan kwaliteit in te boeten. Het schort is kleiner, dus is er minder materiaal nodig, wat de kosten drukt. Het Slim-Cross schort is gemaakt van rundleer dat behandeld is met een vlek- en waterafstotende coating. Omdat dit schort korter is, is het ook geschikt voor kortere mensen of mensen die liever meer beenruimte hebben om zich te bewegen. Het heeft geen zakken en de schouderbanden zijn slanker. Maar omdat het volledige gewicht van het schort minder is, zijn ze toch zeer comfortabel. Het schort heeft geen metalen badge, maar de naam of het logo wordt met een laser in het leer zelf gegraveerd. U kunt het hier bestellen.

Heren bbq schorten gepersonaliseerd met naam

Grillen is vooral iets voor mannen. Op de een of andere manier brengen vuur en vlees oerinstincten naar boven, die alle mannen nog hebben. Daarom zijn bbq-schorten voor mannen, gepersonaliseerd met naam, een geweldig cadeau voor de meeste, zo niet elke, man ter wereld. Het leer ziet er stoer uit en als het vaker gebruikt wordt, zal het er nog stoerder uitzien. Met het juiste barbecuegereedschap, een biertje bij de hand en een rokende barbecue is de look compleet. En zelfs als de custom bbq schorten niet gebruikt worden, zien ze er nog geweldig uit. Gewoon hangend in de keuken zijn ze een geweldige decoratie. De natuurlijke kleuren passen bij elk interieur.

Custom bbq schort voor vader

Heb jij zo'n vader voor wie het onmogelijk is een cadeau te kopen? Veel vaders hebben alles al wat ze willen, dus je moet creatief zijn. Als je vader houdt van barbecueën in de zomer, hoef je niet verder te zoeken naar een geweldig cadeau voor je vader. Je personaliseert gewoon een bbq-schort voor hem. Het is een geweldig cadeau voor zijn verjaardag of voor Vaderdag. Omdat je de tekst op het schort kunt personaliseren kun je een schort met naam bestellen of een andere tekst toevoegen, zoals 'papa' of 'de beste papa'. Met onze custom bbq schorten is de enige beperking je fantasie. En het maximale aantal letters, maar daar zul je wel mee uit de voeten kunnen. Als allebei je ouders enthousiaste koks zijn, zou een paar bbq-schorten op maat ook een geweldig cadeau zijn voor hun huwelijksverjaardag. U kunt hun trouwdatum of hun beider namen toevoegen om hun eenheid te symboliseren. Als je geluk hebt, zullen ze hun volgende verjaardag vieren met een barbecue, zodat u kunt genieten van hun grill vaardigheden.


Leren barbecueschorten op maat voor Kerstmis

Misschien is barbecueën niet het eerste wat je associeert met het vieren van Kerstmis. Maar winterse bbq's zijn populairder dan ooit. Geen wonder, gegrild vlees is heerlijk in elk seizoen en je kunt je warmen aan de warmte van de barbecue. Het is echt gezellig als je hele familie zich rond de barbecue verzamelt om te genieten van de warmte en het heerlijke eten en drinken. Als een geweldig origineel cadeau voor Kerstmis kun je voor elk lid van je familie een bbq-schort personaliseren en een kerstbarbecue organiseren. Iedereen kan zijn bbq-vaardigheden laten zien en samen kun je genieten van elkaars gezelschap, terwijl je geniet van wat gezonde competitie en een heerlijke maaltijd. Het is een andere manier om Kerstmis te vieren, maar net zo leuk. Misschien begint het zelfs wel een gloednieuwe kersttraditie voor je familie.

Custom bbq schorten als relatiegeschenk

Heeft u een stoer mannenmerk of verkoopt u producten, die te maken hebben met barbecues of barbecueën? Dan hebben wij het beste relatiegeschenk voor u. Wij kunnen onze leren schorten personaliseren met uw bedrijfsnaam of logo. Uw klanten of zakenrelaties zullen aangenaam verrast zijn met zo'n uniek maar praktisch geschenk. Wanneer u kook- of barbecueworkshops organiseert, personaliseert u een bbq-schort met uw logo of met de naam van de deelnemers. Het uitdelen van deze unieke aangepaste bbq schorten is een leuke manier om de cursus te starten en het helpt iedereen om elkaars namen te leren. Neem contact met ons op voor onze speciale prijzen voor bedrijven.

Maak de aangepaste look compleet

Om de barbecue look compleet te maken hebben we ook aangepaste barbecue handschoenen beschikbaar, u vindt ze hier. Deze zijn geweldig als vervolggeschenk nadat je een leren schort op maat hebt gegeven. Wanneer je bijvoorbeeld je vader een custom barbecue schort hebt gegeven voor Vaderdag, kun je hem het volgende jaar op zijn verjaardag barbecue handschoenen geven met zijn naam erop. Met de handschoenen maak je zijn look compleet, zodat hij bij elke familiebarbecue kan schitteren. Je kunt een naam of logo toevoegen om deze handschoenen te personaliseren. Dus waar wacht je nog op, haal die van jou nu!
Hieronder een korte video over hoe wij onze leren schorten lasergraveren