Waarom ook jij een leren schort zou kunnen gebruiken en voor wie zijn ze geschikt?

in Nieuws

Waarom ook jij een leren schort zou kunnen gebruiken en voor wie zijn ze geschikt?


Een leren schort is stevig, taai en zeer duurzaam. We noemen deze schorten vaak leren barbecueschorten, maar dit is eigenlijk niet de juiste term om te gebruiken. Een leren schort is namelijk geschikt voor veel meer situaties dan alleen barbecueën. Om u te laten zien hoe veelzijdig een leren schort kan zijn, hebben wij alle klussen waar een leren schort zeer geschikt voor is op een rijtje gezet. Een stoer leren schort voor heren en dames ziet er goed uit en beschermt u tegelijkertijd.

Waar worden leren schorten voor gebruikt?

Lederen schorten zijn zeer duurzaam en beschermen uw kleding tegen vlekken. Ze zijn ook comfortabel en kunnen worden gebruikt voor elke klus waarbij u vlekken kunt krijgen. Een leren werkschort is er ook om je te beschermen tegen hitte of scherpe voorwerpen. Een leren schort voor heren is een geweldig cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of Vaderdag, vooral als je er een bbq schort op maat van maakt met de naam van de jarige. Een schort voor vrouwen is een geweldig cadeau voor Moederdag of een verjaardag. Maak een op maat gemaakt leren schort om uit te drukken hoeveel deze vrouw voor je betekent. Een leren schort is een zeer veelzijdig kledingstuk. Om je te laten zien hoe veelzijdig, hebben we tien klussen opgesomd, waar je een leren schort voor kunt gebruiken. Maar beperk je niet tot de klusjes op onze lijst. We zijn ervan overtuigd dat je nog andere manieren kunt bedenken om je leren schort te gebruiken.

1. Lederen schort voor bbq

Onze leren schorten worden vooral gebruikt in de buurt van een barbecue. Geen wonder, want een leren barbecueschort is precies wat je nodig hebt. Het zorgt er niet alleen voor dat je er stoer uitziet, het beschermt je ook tegen de hitte en de vonken van de barbecue. Eventuele vlekken verwijder je gemakkelijk uit het schort, door het vlekvrije leer of de vlekwerende behandeling. Het is comfortabel om dragen en het leer is niet zo warm als je zou verwachten. Een leren barbecueschort is daarom ook een uitkomst bij de zomerbarbecue. Wanneer je je leren bbq schort personaliseert met je naam, is er geen misverstand meer over wie de beste barbecue chef is op het feestje. Is een van je vrienden een bekende barbecue liefhebber? Aangepaste bbq schorten voor mannen zijn ook een geweldig verjaardagscadeau. Maar een bbq schort voor heren is niet alleen geschikt om te gebruiken bij het grillen, je kunt het ook gebruiken bij het koken in de keuken.

2. Lederen schort om te koken

In een keuken kan de hitte ook bijna ondraaglijk worden. Wanneer u uw leren schort gebruikt om te koken, bent u goed beschermd tegen de hitte. Ook bent u beschermd tegen ongelukken met heet water of sauzen. Tomatensaus heb je niets meer aan, wanneer je je stoere leren schort draagt. Je kunt het er gewoon afvegen met een vochtige doek. Geen enkel probleem. Bovendien is het leren kookschort zo comfortabel, dat het je niet belemmert in je bewegingen. Wanneer u uw leren kookschort niet gebruikt, is het een perfecte decoratie in uw keuken. Hang het gewoon aan een haak in de keuken en het zal er geweldig uitzien. En je leren schort ophangen is ook de beste manier om je schort op te bergen, omdat het zo niet opvouwt, uitdroogt of scheurt. Een chefs schort is een geweldig cadeau voor mannen en vrouwen die graag in de keuken staan en de lekkerste gerechten maken.

3. Lederen slagersschort

Een ander beroep dat met scherpe messen gepaard gaat, is dat van slager. Een leren slagersschort is er om je te beschermen. Het dikke leer kan je lichaam beschermen, maar je hebt extra bescherming voor je handen nodig. Slager zijn is ook een erg smerig werkje. Maar gelukkig kun je vlekken en vuil gemakkelijk van het leer afvegen. Een buffelleer schort is van nature vlekbestendig. Door de kruislingse bandjes aan de achterkant verschuift het schort niet en zit het heel comfortabel. Uw slagersoutfit is niet compleet zonder een leren schort. Een leren slagersschort is ook zeer geschikt wanneer u worsten wilt maken of andere vleesverwerkende klussen wilt doen.

4. Leren schort voor het smeden

Een smid werkt in uitdagende omstandigheden. De hitte van de oven en gesmolten staal, harde hamers en scherpe randen aan het metaal. Een stevig smidschort is in staat de smid tegen al deze gevaren te beschermen. Het leer zal de hitte weerkaatsen zodat het je lichaam niet kan bereiken. Omdat het leer dik is, kan het je beschermen tegen de scherpe randen van het metaal, dat je aan het hameren bent. Met een leren smidschort kunt u uw metaalkunst op een veiliger manier uitvoeren. En de vlekken geven het schort juist karakter. Een leren schort voor het smeden is ook geweldig, wanneer je een demonstratie in je kunst geeft. Zorg er gewoon voor dat je altijd een paar leren werkschorten bij de hand hebt voor bezoekers, zodat ze veilig zijn in je smidswerkplaats.

5. Leren schort voor houtbewerking

Bij houtbewerking komen veel scherpe gereedschappen kijken. Zelfs als u geen elektrisch gereedschap gebruikt, zoals een boormachine of een zaag, is het nog steeds een baan waar een ongeluk om de hoek kan loeren. Bij scherpe beitels, gutsen of vijlen is het goed om een stevig houtbewerkingsschort te dragen. Wanneer je gereedschap uitglijdt, is het fijn om te weten dat je schort voor houtbewerking er is om je te beschermen. Wanneer je workshops houtbewerking geeft, kun je elke leerling een eigen leren schort geven. U kunt de schorten personaliseren met logo's of met uw bedrijfsnaam. Of u personaliseert lederen houtbewerkingsschorten voor elke student als aandenken aan de cursus. Het zal een geweldige start van de cursus zijn, wanneer je ze elk dit mooie schort kunt overhandigen, dat er niet alleen geweldig uitziet, maar hen ook beschermt tijdens het houtbewerken. Een leren handwerkschort kan ook voor andere ambachten dan houtbewerking worden gebruikt. Een handwerkschort kan bijvoorbeeld uw kleding beschermen wanneer er verf of lijm aan te pas komt.

6. Lederen schort voor barman

Als bareigenaar wilt u dat uw barmannen er zo goed mogelijk uitzien. Met een leren barman schort is dat doel gemakkelijk te bereiken. Een leren barman schort ziet er professioneel uit, maar de goede looks zijn niet de enige reden om uw barmannen te voorzien van deze leren bar schorten. Het leren bartender schort is waterafstotend, dus als ze een drankje morsen blijft hun kleding schoon en droog. Rode wijn kan gewoon van het leren bartschort worden afgeveegd. Dat is veel makkelijker dan de wijn uit je kleren wassen. In de zakken in het schort kan je barman zijn openers of bierafschuimers bewaren. Gebruik leren brouwersschorten voor je barmannen met het logo van je favoriete brouwerij om reclame te maken voor het bier dat je aan de bar verkoopt. Een leren barista schort houdt de kleding van uw barista vrij van koffie. Praktisch en mooi, is dat niet de combinatie die we allemaal willen?

7. Lederen schorten voor restaurants

Maar de barman is niet de enige in uw restaurant die een schort nodig heeft. Restaurant schorten kunnen gedragen worden door elk personeelslid. Waarom niet elke werknemer in uw restaurant kleden in dezelfde lederen schorten met logo's van uw restaurant. De kok met zal blij zijn met zijn schorten voor restaurant en de bescherming tegen de hitte in de keuken het geeft hem. Obers kunnen de zakken in hun leren schort gebruiken om hun notitieblokjes, hun handhelds of hun portefeuille in op te bergen. Omdat ze alles wat ze nodig hebben bij de hand hebben in hun lederen serveerschort, kunnen ze uw klanten sneller en beter bedienen. Een lederen serveerschort beïnvloedt de bewegingsvrijheid van uw werknemers niet, zodat ze uw gasten nog steeds perfect kunnen bedienen. Dit verhoogt de omzet van uw restaurant en het geluk van uw gasten. Doordat al het personeel hetzelfde lederen schort met logo draagt, zijn ze gemakkelijk te herkennen door gasten. Een lederen bistro schort past perfect in een steakhouse, bistro of eender welk restaurant.

8. Lederen schort voor tuinieren

Bij het tuinieren word je snel vies en nat. Een leren tuinschort kan je daarbij helpen. Een kort schort maakt het gemakkelijker om te bukken, maar een lang leren tuinschort kan je knieën schoon en droog houden bij het planten of onkruid verwijderen. Wanneer u aan een tafel staat om uw planten in hun potten te zetten, houdt het schort uw kleren schoon en droog. Met een tuinschort met zakken heb je al je gereedschap bij de hand. Ook kun je altijd wat touw meenemen om je planten op te binden.

9.. Leren schort voor kappers


Elke kapper kan je vertellen dat hij moeite heeft om alles wat hij nodig heeft bij de hand te houden. Gelukkig heeft een leren kappersschort zakken, waarin ze hun scharen en kammen kunnen bewaren. Als de zakken in de schort niet genoeg zijn, kunt u ook een leren etui met meer zakken aan uw kappersschort toevoegen. Ook het kappersvak kan een rommelig karwei zijn. Het begint al bij het wassen van het haar van je klant, waar je gemakkelijk shampoo, water of conditioners kunt morsen. Bij het verven van het haar kan een lekkage je kleding ruïneren. En niet te vergeten het haar dat je afknipt, kan overal terechtkomen. Uw leren kappersschorten zijn waterafstotend en vlekvrij en houden uw kleding schoon. De haren blijven niet aan uw schort plakken. Een leren schort met zakken is ook voor een kapper de perfecte oplossing. Als barbier wil je er net zo stoer uitzien als je bebaarde klanten. Met een leren kappersschort lukt dat. Met een kappersschort heb je al je gereedschap bij de hand, zodat je niet hoeft te stoppen waar je mee bezig bent om een ander gereedschap te pakken. Alles zit in de zakken van je kappersschort.

10. Lederen schort voor tatoeëerder

Als tatoeëerder werk je veel met inkt en dat kan vlekken achterlaten. Omdat een deel van de inkt op de huid terechtkomt, moet je die er vaak afvegen, maar als je je niet beschermt, maakt de inkt vlekken op je kleren. Een tatoeageschort kan dat voorkomen en je tegelijkertijd beschermen tegen ongelukken met de scherpe naald. Wanneer je een leren schort met eigen logo gebruikt, kun je pronken met een klein stukje van je tatoeagekunst. Omdat het belangrijk is om in een hygiënische omgeving te werken, is het belangrijk om je shop zo vaak mogelijk schoon te maken. Geef je schoonmakers een leren schoonmaakschort, zodat ze bij het team passen en niet nat worden terwijl ze hun werk doen.

Waarom een leren schort gebruiken?

Zoals u ziet, kan een lederen schort op vele manieren worden gebruikt, maar waarom zou u geen ander type schort gebruiken? Schorten van stof kunnen u beschermen tegen vlekken, maar niet tegen de hitte. Ook zijn ze niet waterafstotend. Plastic schorten zijn waterbestendig, beschermen tegen vlekken, maar smelten in de hitte. Ook hebben ze geen nut bij het werken met scherpe voorwerpen. Een leren schort heeft met al deze dingen geen probleem. Het beschermt je outfit tegen vlekken, die vaak voorkomen bij het koken. Als je met hitte werkt beschermt het je en het is zelfs bestand tegen vonken. Doek kan gemakkelijk vlam vatten, leer niet. Lederen bbq schorten zijn makkelijk in goede conditie te houden en makkelijk schoon te maken. Al onze schorten hebben een behandeling ondergaan om vlekbestendig te worden of ze zijn gemaakt van natuurlijk vlekbestendig buffelleer. Een kruisschort is comfortabel om te dragen en zal niet verschuiven wanneer u zich verplaatst. Maar het grootste en belangrijkste voordeel van een lederen schort is dat ze u er goed doen uitzien. Vooral wanneer u het schort op maat maakt en uw naam, bijnaam of titel toevoegt.

Een schort met naam

Hoe leuk is het om je eigen bbq schort te hebben? Je kunt er je naam op zetten of je bijnaam. Blijf gewoon binnen het maximaal mogelijke aantal letters en je kunt een schort precies zo aanpassen als jij wilt. Op ons premium model kunnen we uw naam of logo op een metalen badge op het schort aanbrengen. Op onze andere schorten wordt uw naam of logo op het schort gedrukt. Een schort met naam is niet alleen een leuk cadeau voor jezelf, het is ook perfect om aan anderen te geven. Als u een workshop of cursus geeft in een van de bovengenoemde kunsten of beroepen, kunt u schorten met logo uitdelen. Zo kan iedereen zien waar uw cursisten hun vaardigheden hebben opgedaan. Als u uw medewerkers wilt uitrusten met leren schorten, gebruikt u ook schorten met logo. Uw gasten of klanten kunnen zo gemakkelijk zien waar ze met hun vragen terecht kunnen. U kunt uw lederen schort met naam bestellen hier. Geef de voorkeur aan aangepaste lederen schorten met logo, ze kunnen gevonden worden hier

Waar koop ik een leren schort?

Wel, die vraag is gemakkelijk te beantwoorden. U vindt uw nieuwe leren schort niet in de winkelstraat maar bij een specialist. Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor leren schorten. Wij weten dat wij u leren schorten van de beste kwaliteit kunnen aanbieden, dus waarom zou u ergens anders heen gaan? Nog niet overtuigd? Wij kunnen u voor elke klus de juiste leren schort aanbieden, of u nu op zoek bent naar comfortabele wachtschorten of naar stevige smidschorten. We kunnen de schorten voor u personaliseren met logo's of namen en we hebben verschillende schorten in verschillende prijsklassen. We zullen eerlijk zijn, leren schorten zijn niet goedkoop en we verkopen waarschijnlijk niet de goedkoopste leren schorten. Maar we kunnen u garanderen, dat u bij ons echt waar voor uw geld krijgt. Onze schorten zijn zeer duurzaam en kunnen levenslang gebruikt worden, als u ze goed verzorgt. Onze leren schorten zijn in Nederland geproduceerd door getalenteerde werknemers die trots zijn op hun werk. We gebruiken alleen leer van de beste kwaliteit en we werken zo milieuvriendelijk mogelijk. Daarom kunnen wij met een gerust hart zeggen dat u niet teleurgesteld zult worden door uw aankoop. Als u meer informatie wilt voordat u uw schorten voor dames en heren wilt kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.