Leren Schorten voor Bar's: het perfecte gereedschap voor Mixologists

in Nieuws

Leren schorten worden al eeuwenlang door barmannen gebruikt om hun kleding te beschermen tegen morsen en vlekken. Maar terwijl de schorten een praktisch doel dienen, hebben zij ook een belangrijke symbolische betekenis. Schorten vertegenwoordigen het beroep van de barman en geven aan dat hij of zij een lid van het barpersoneel is. In feite beschouwen veel barmannen hun schorten als hun meest waardevolle bezit.

Hoewel er veel verschillende soorten schorten op de markt zijn, zijn leren schorten veruit de populairste keuze onder barmannen. Lederen schorten zijn niet alleen stijlvol en professioneel, maar ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. En omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zijn ze ook nog eens supercomfortabel om te dragen.

 

Wat maakt een lederen schort anders dan andere bar schorten?

Lederen schorten zijn op een paar belangrijke punten anders dan andere schorten. Enkele van de meest opvallende verschillen zijn:

  • Lederen schorten zijn duurzamer dan andere soorten schorten. Wanneer u morst met een drankje of een glas laat vallen, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw schort kapot gaat. Lederen schorten kunnen tegen een stootje en zien er nog steeds geweldig uit. Onze leren schorten zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan!
  • Leren schorten zijn gemakkelijk schoon te maken. Gewoon afnemen met een vochtige doek is meestal voldoende om gemorste vloeistoffen of vlekken te verwijderen. Onze premium collectie schorten zijn zelfs volledig vlekvrij! Dit bespaart veel tijd en geld bij het wassen.
  • Lederen schorten zijn comfortabel om te dragen. In tegenstelling tot andere soorten schorten, voelen leren schorten niet knellend, zweterig of oncomfortabel aan. Ze zijn ook licht van gewicht en ademend, zodat u het niet te warm zult krijgen als u ze draagt. Vooral onze schorten met gekruiste rugleuning belasten uw nek niet en zorgen de hele dag voor draagcomfort.
  • Lederen schorten zien er professioneel uit. Het valt niet te ontkennen dat lederen schorten een zekere geraffineerdheid en stijl uitstralen. Als u een goede indruk wilt maken op uw klanten, is een lederen schort een goede keuze. 
  • Een stoffen schort zal er elke keer dat je het gebruikt minder en pachter uitzien. Een leren schort zal alleen maar meer karakter krijgen, elke keer dat je het draagt.

Hoe kies je de juiste leren schort?

Wanneer het tijd is om een leren schort te kiezen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Enkele van de belangrijkste factoren om te overwegen zijn:

  • De maat van het schort. Zorg ervoor dat u een schort kiest dat past bij uw lichaamsmaten. U wilt geen schort die te klein of te groot is. Omdat leren schorten meestal verstelbaar zijn, hebt u wat speelruimte als het op modellen aankomt.
  • De stijl van het schort. Wilt u een halve of een hele schort? Een half-apron bedekt de onderkant, terwijl een vol-apron ook de bovenkant bedekt. Zelfs als je voor een bepaalde stijl gaat, is het altijd een goed idee om beide soorten te passen voordat je een definitieve beslissing neemt.
  • De zakken. Sommige leren schorten hebben een strak design zonder zakken, maar sommige hebben meerdere zakken. Als je van plan bent je schort voor je werk te gebruiken, dan wil je er zeker van zijn dat het genoeg zakken heeft om al je gereedschap en benodigdheden in op te bergen. Optioneel kun je ook altijd een van onze kelnerzakken toevoegen voor extra opbergruimte.
  • De riemen. De riemen van een leren schort moeten verstelbaar zijn, zodat u ze comfortabel kunt dragen. U wilt er ook zeker van zijn dat de riemen gemaakt zijn van duurzaam materiaal dat niet snel zal breken. In vergelijking met veel van onze concurrenten zijn al onze banden gemaakt van de hoogste kwaliteit buffelleer, dat onverwoestbaar is. Denk ook aan de stijl van uw riemen. Wilt u een klassiek schort met nekbanden? Of verkiest u een lederen schort met schouderbanden? Of geeft u de voorkeur aan ons slagerijschort met één brede schouderband? 
  • Personalisatie mogelijkheden. Een leren bar schort is een geweldige manier om je personeel te laten opvallen in de menigte. Een gepersonaliseerd leren schort met logo is ook een perfecte marketingtool om de naam van je bar extra onder de aandacht te brengen. Of wat dacht u ervan om het nog persoonlijker te maken met de naam van uw barman op zijn of haar eigen schort? Dus als je je leren schort voor je bar bestelt, zorg er dan voor dat je hem personaliseert. Brickwalls and Barricades biedt meerdere opties voor gepersonaliseerde leren schorten met logo. Ps: De hoofdfoto van deze blog toont een barman in de volledig op maat ontworpen schorten die we hebben gemaakt voor het voltallige personeel van alle restaurants en bars binnen The Hall on Franklin in Tampa, USA ;)

Neem deze factoren in overweging bij het kiezen van een leren schort en u zult er zeker een vinden die perfect bij u past.

Beste Leren Schorten voor Bars en Barmannen

Er zijn een aantal geweldige leren schorten op de markt, maar sommige steken boven de rest uit. Dit zijn onze topkeuzes voor de beste leren schorten voor gebruik in bars voor barmannen:

1. "The Premium X-Cross- lederen schort

https://brickwallsandbarricades.com/collections/leather-aprons/products/the-premium-x-cross-100-stain-free-leather-cross-back-apron

the premium x-cross leren schort voor bar en barman

 

2. "De Premium Lange Bistro" - Leren Heupschort

https://brickwallsandbarricades.com/collections/leather-aprons/products/newthe-premium-long-bistro

 bistro stijl lederen schort voor barmannen

3. "De Slager" - Leren Schort

https://brickwallsandbarricades.com/collections/leather-aprons/products/the-butcher-leather-apron

slager stijl lederen schort voor bar personeel

De kern van de zaak

Lederen schorten zijn een goede keuze voor barmannen, barista's, serveersters en iedereen die zijn kleding moet beschermen tegen morsen, spatten en knoeien. Ze zijn ook stijlvol en kunnen een vleugje klasse toevoegen aan elke outfit. Bij het kiezen van een leren schort voor uw bar, moet u rekening houden met de grootte, stijl, zakken, riemen, en de prijs. En vergeet tot slot niet om onze topkeuzes voor de beste leren schorten voor barmannen te bekijken.

barman met green lederen barschort

Waar vind je de beste leren schort?

Op zoek naar een duurzaam leren schort van hoge kwaliteit voor bars? Bekijk onze topkeuzes bij Brickwalls & Barricades. Wij bieden een brede selectie van schorten, van bar schorten tot BBQ schorten, in een verscheidenheid van stijlen en kleuren. En met ons handige online bestelsysteem, kunt u uw nieuwe schort direct naar uw deur laten verzenden. Wacht dus niet langer en bestel uw leren schort vandaag nog!