Nieuws

Doe je leren BBQ-schort aan voor dit BBQ-recept in oosterse stijl

in Nieuws

Barbecueën is een favoriet tijdverdrijf voor veel mensen over de hele wereld. De geur van sissend vlees op de grill doet iedereen watertanden. Maar hoe leuk barbecueën ook is, het kan ook een gevaarlijke bezigheid zijn. Dit is waar onze leren BBQ schorten van pas komen ;) In deze blog verkennen we leren BBQ schorten en delen we een recept voor een heerlijk Oosters barbecuegerecht.

Lees verder

Leren Schorten Voor Restaurants: De beste manier om uw personeel veilig en schoon te houden

in Nieuws

Om de veiligheid van uw personeel en klanten te garanderen, is het van essentieel belang dat u uw werknemers schorten geeft. Schorten zijn niet alleen een noodzakelijk onderdeel van de veiligheidsuitrusting, maar ze zijn ook wettelijk verplicht in sommige staten. In dit artikel bespreken we het belang van schorten voor restaurants en leren schorten in het bijzonder.

Lees verder

Hoe kies je een slagers schort: De ultieme gids

in Nieuws

Slagersschorten moeten niet te licht worden opgevat. In feite, een goede slager schort voor u een rondleiding personeel misschien wel een van de moeilijkste stukken van de uitrusting te vinden voor uw slagerij. Niet alleen beschermt een goed schort uw kleren tegen vlekken en morserijen, maar het helpt ook u veilig en stijlvol houden terwijl het doen van uw werk.

Lees verder