Brickwalls and Barricades The Identity Collectie' - Lederen schorten & ovenschorten

in Nieuws

Persbericht, 10.01.2020

 

Brickwalls and Barricades The Identity lederen schorten black

Bent u milieubewust en waardeert u kwaliteit en hoogwaardige producten? Dan zijn de edele, handgemaakte lederen schorten en lederen handschoenen van Brickwalls & Barricades de firma precies goed, want ze staan voor duurzaamheid in de beste zin van het woord. Bedrijfsoprichter Ramona Schaepkens: "Onze missie is het creëren van nuttige kwaliteitsproducten met verantwoordelijkheid voor het milieu waar mensen lang plezier aan kunnen beleven."
 

The Identity Schort: lederen schort met karakter


Luxueus en praktisch: het uniseks schort uit de "Identity" collectie straalt verfijning en elegantie uit en is tegelijkertijd een betrouwbare bescherming voor de kleding. Het natuurlijke materiaal, Italiaans rundleder, is superzacht, slechts zo'n 300 gram licht en daardoor zeer comfortabel om te dragen. De pasvorm is geoptimaliseerd voor vrouwen met een extra brede top en bijzonder lange taillebanden, maar mannen gebruiken ze ook graag op de kachel, op de grill of tijdens het tuinieren.

De "Identity" schorten met een praktische voorzak en handdoekhouder zijn verkrijgbaar in tien elegante kleuren, sommige met een metallic uitstraling. Ze worden in Nederland professioneel en met grote betrokkenheid vervaardigd, waarbij de nadruk ligt op een eerlijk en milieuvriendelijk productieproces. De trotse eigenaren doen ook iets voor het milieu: wassen is niet meer nodig, wat in de loop der jaren een grote hoeveelheid drinkwater bespaart, om nog maar te zwijgen van de besparing in termen van geld, tijd en moeite.

Een speciale vuilafstotende coating zorgt ervoor dat vlekken op de schort eenvoudig met een licht vochtige doek kunnen worden gereinigd. Regelmatig gebruik geeft het leer na verloop van tijd een authentieke patina - mooi individueel en absoluut duurzaam met traditionele charme!

 

-The Identity Schorten

Afmetingen 58,2 x 88,6 cm, heupgordels passen tot 140 cm in de omtrek
Materiaal: runderschort
The Identity , RRP: 169,99 euro
Het Metalen Identiteitsschort, RRP: 179,99 euro

 

 

The Identity Glovechique bescherming glove

Het extra lange uniseks leder glove uit de "Identity" collectie Brickwalls & Barricades biedt een perfecte bescherming bij het hanteren van het fornuis, de open haard of de grill, en bij het werk in de keuken. Net als de "Identity" schorten is het duurzaam gemaakt van zacht Italiaans rundleer. Het individueel verkrijgbare product heeft een vuilafstotende coating en is geschikt voor rechts- en linkshandigen. De warmte-isolerende voering is getest en aanbevolen voor huishoudelijk gebruik tot 220 graden Celsius.

 

The Identity -

Materiaalglove: koeienhuid
Afmetingen 19,5 x 35,5 cm
RRP: 59,99 euro